Lev godt af din passion!
Skab et passioneret og meningsfyldt liv, hvor du lever af, at gøre en forskel for andre - på en måde der føles sand for dig!
Forestil dig din mandag morgen...
Der går ikke mange sekunder før du har et smil på læben, fordi du GLÆDER dig til din dag. 

Du kan næsten ikke vente med at komme i gang, for det “arbejde” der ligger foran dig er noget du ELSKER at bruge din tid på. 

Du gør en forskel for andre, fordi du bidrager med det du er bedst til. 

Du har den frihed, det liv og de penge, som du altid har drømt om.
Jeg tager dig i hånden og lærer dig præcis hvad du skal gøre for, at gøre den drøm til virkelighed!
Eksklusivt Mentorforløb til dig som:
Gerne vil blive knivskarp på din passion og dit livsformål.
Vil have frihed til at kunne bestemme over din egen tid.
Har et ægte ønske om, at gøre en forskel for andre.
Jeg kan hjælpe dig hvis du...
Stadig er ansat og drømmer om, at starte op som selvstændig, men du aner ikke hvad du skal være selvstændig med eller hvordan du starter op.

Lige er startet op som selvstændig, men endnu ikke har knækket koden til, hvordan du får dit budskab ud til dine drømme-kunder, så du kan hjælpe dem (og leve af det!).

Har været i gang i noget tid, men er endt med at knokle ALT for meget og tjene ALT for lidt til at kunne leve af det. 

Du forstår måske ikke hvorfor det er SÅ svært, at tiltrække kunder når du nu VED, at du virkeligt kan hjælpe dem. 

Måske føler du dig alene og lost og du går måske endda og tvivler på om der er noget galt med dig eller det du kan, siden du ikke kan få det til at lykkes?

"Karina er helt vildt god til at se, hvad det er jeg prøver at sige og få det mere konkret, så det bliver endnu mere tydeligt for min målgruppe, hvad det er jeg gerne vil ud med.

Jeg vil helt klart anbefale Karina, hvis du har brug for hjælp til at finde ind til det, som er rigtigt i din forretning."
Louise Bogh
Få et gratis og uforpligtende opkald med mig.


Passion er ikke nok!
Uanset hvor du er i din rejse, så skal du vide at: 

Der skal mere end blot passion til for at få succes som selvstændig!

Min start som selvstændig var benhård og slidsom! Jeg knoklede og jo mere jeg knoklede - jo mindre overskud havde jeg til de mennesker som jeg jo gerne ville hjælpe.

Men det behøver ikke være sådan!

Jeg kunne have sparet mange penge, meget tid og rigtig mange frustrationer, hvis jeg bare havde fået den rigtige hjælp fra starten af.

Derfor har jeg skabt et Mentorforløb, hvor jeg lærer dig ALT hvad jeg ved om at skabe en forretning, hvor du lever godt af, at gøre en forskel for andre på en måde der føles sand for dig.

Mentorforløbet forener det bedste fra jordnære redskaber og forretningsstrategier samt spirituelle redskaber som intuition og energiarbejde.

Begge dele er afgørende for, om du får skabt det liv og den forretning som du drømmer om - uden at skulle knokle.Gennem Mentorforløbets 12 uger får du:
12 online moduler
Hver uge modtager du lydfiler, videoer, opgaver o.a. i vores online rum. 

Tilsammen giver forløbets moduler dig en step by step guide til, at finde frem dit bidrag, din livsvej og din passion. 

Dermed kan du skabe den forretning og det liv, som du drømmer om. Hvor du lever godt af, at gøre en forskel for andre.


4 personlige mentormøder á 90 min.
Udover forløbets moduler har vi vores 4 mentormøder.

Her deler jeg ALT mit guld og alle mine erfaringer med dig!
 
Jeg rådgiver dig ift. hvilken forretningsstrategi der vil kunne hjælpe dig hurtigst hen til dit mål - så du får skabt et liv og en forretning, som passer til dig ❤️

 
Tro mig når jeg siger (og jeg taler af erfaring), at en businessmentor er en rigtig god investering! 

Uanset om det er mig eller en anden du vælger, så få hjælp af en der har succes med det som du gerne vil have succes med.

Lad os tage et opkald sammen...
Opkaldet er gratis og uforpligtende.
"Jeg har været rigtig glad for Karinas hjælp og coaching. Nu efter et forløb hos Karina står jeg et langt bedre og stærkere sted. Jeg har fået hjælp til at styrke og realisere min drøm om at "gå selvstændig" og finde min særlige målgruppe mv."

Sisse Bøgh Bertolt
"Det har været en kæmpestor fornøjelse at arbejde sammen med Karina. Jeg fik af Karina en masse hjælp  i forhold til at stille tingene op så det giver mening for dem jeg gerne vil henvende mig til.
Jeg vil helt klart anbefale Karina til andre der måtte have behov for hjælp."
Gitte Stoustrup
De 12 moduler indeholder:
🌟 Modul 1: Sæt en stærk intention og kom i mål!
Du bliver fuldstændig klar på hvad du gerne vil opnå. Og hvilken tilstand der eliminerer tvivl og giver dig succes meget hurtigere end du tror.

🌟 Modul 2: Find dit unikke bidrag, så du skiller dig ud!
Du bliver helt skarp på dit unikke bidrag (dit livsformål), så du kan tale direkte til dine kunders hjerte samt skille dig ud fra alle de andre og skabe din drømmeforretning. Hvis dit budskab ikke er helt skarpt, så hvis du enten ikke sælge nok eller det vil føles knoklende.

🌟 Modul 3: Skab et unikt koncept, som tiltrækker dine drømme-kunder!
Du får skabt dit helt unikke koncept, som gør, at dine drømme-kunder vælger dig frem for "en af de andre". Du får gjort det helt tydeligt, hvad du kan hjælpe med og hvilke problemer du løser, så dine kunder får tillid til, at du er den helt rigtige til at hjælpe netop dem. Det her SKAL være på plads, hvis du skal skabe din drømme-forretning!

🌟 Modul 4: Skab et lækkert produkt, som folk står i kø for at købe!
Dine lærer at "pakke" dine ydelser i lækre produkter, der passer til den måde, som du ønsker at drive forretning. Du får simpelthen skabt et produkt (eller flere) som både skaber stor værdi for dine kunder OG som sælger fantastisk!

🌟 Modul 5: Skab resultater uden at knokle!
Du lærer at mestre din energi og kombinere loven om tiltrækning med traditionelle forretningsstrategier, så dine resultater lander hurtigere og nemmere. Det er kombinationen der gør hele forskellen!

🌟 Modul 6: Tiltræk dine ideelle kunder på den måde der passer bedst til din forretning!
Lær at tiltrække kunder ved at lave en freebie, som er et gratis produkt som skaber værdi for dine kunder og får dem på din nyhedsmail-liste. Din freebie er super vigtig uanset om det er et webinar eller andet. Der er nogle helt særlige ting den skal (og ikke skal) for at fungere optimalt - uden at koste dig en formue!

🌟 Modul 7: Få mange af de rigtige kunder på dit nyhedsbrev og brug din liste rigtigt!
Jeg lærer dig at sætte et system op som arbejder for dig dag og nat OG hvor du kun gør arbejdet én gang og så kører det automatisk derfra. Du får en skabelon til hvilke emails du skal sende hvornår og hvad de skal indeholde for at dine kunder får tillid til dig og derfor får lyst til at investere i netop dit produkt. Mange bruger ikke deres liste rigtigt og så går kunderne et andet sted hen.

🌟 Modul 8: Find og slip din største blokering!
Frygten er den største forhindring for at få succes og den blokerer for din intuition. Derfor lærer du, hvordan du kan forløse frygten, så du sender den rigtige energi ud og kan mærke din intuition tydeligt.

🌟 Modul 9: Hjælp til det praktiske og tekniske, så det bliver nemt og sjovt! 
Du får mine tips til de bedste systemer samt hvordan du nemt laver lækre billeder, E-bøger, video’er, lydfiler osv. Du får også en guide til hvad der skal være på en god hjemmeside. Det er uundværlig viden når du gerne vil skabe en god forretning!

🌟 Modul 10: Lær at sælge med hjertet - hjertet sælger langt bedre!
Du lærer hvordan du sælger dig selv på en måde der føles god og autentisk - både for dig og dine kunder. Hvis du hader salg, så vil du ikke være særligt god til at sælge - dine kunder kan mærke det lige med det samme! Salg er en afgørende del af din forretning er det er derfor utroligt vigtigt, at kunne sælge og forstå hvordan du sælger. Husk; hvis du intet sælger, så hjælper du ingen!

🌟 Modul 11: Tjen meget mere og arbejd meget mindre!
Du lærer hvordan du laver fantastiske online produkter, der skaber værdi “1 til mange” samt hvilke strategier der vil passe til dig og din forretning. Du lærer også hvordan du kan sætte din forretning op, så du skaber indtjening mens du sover og uden at du skal "gøre noget".

🌟 Modul 12: Bevar fokus & overblik i din forretning!
Du skal være en dygtig leder for at drive en god forretning – derfor lærer du, hvordan du bevarer overblikket og hvordan du altid er produktiv uanset humør. Du lærer også hvad der er spild af tid og hvad du skal gøre for, at få mest ud af mindst tid.

🎁 Bonus - Facebook kursus
Her lærer du hvordan du sætter en annonce op på Facebook og Instagram så du bliver synlig foran de rigtige kunder - så du i sidste ende får flere betalende kunder. Der er videoer og forklaringer så du bliver guidet skridt for skridt.

Lad os tage et opkald hvor du kan høre mere om forløbet.


Efter disse 12 uger ved du præcis hvad der skal til for at du kan leve godt af din passion
✨ Du har fundet din livsvej, din passion og dit unikke bidrag
✨ Du har fået skabt dit helt eget unikke koncept
✨ Du har lært hvordan du tiltrækker de helt rigtige kunder
✨ Du har skabt produkter der gør en forskel (og som sælger!)
✨ Du ved hvordan du tjener mere og samtidig arbejder mindre 
✨ Du har trænet din intuition, så du kan bruge den i din forretning
✨ Du har fået lagt en strategi, så du fremover ved hvad du skal.
✨ Du har skabt et liv som du ELSKER at stå op til - hver dag!

Det er her jeg er - og det er et fedt sted at være 🎉🎉🎉


Hvis du sætter handling på det, som jeg lærer dig på Mentorforløbet, så vil du være i stand til, at skabe et liv og en forretning, som føles sand og autentisk og hvor du udlever dit højeste potentiale! 

Mentorforløbet indeholder ALT det, som jeg selv gerne ville have haft, at da jeg startede op som selvstændig. 

Og har du ikke fået den succes som du drømmer om, så er forløbet til dig - uanset om du har været selvstændig 3 år, 3 dage eller blot overvejer at blive det (men endnu ikke ved med hvad).

Hvis du giver op nu, så ved du godt hvad der venter
Så er det tilbage til at være fanget som lønmodtager indtil du kan gå på pension som 69 årig.
Fanget i et arbejde hvor tiden står stille og hvor du visner mere og mere for hver dag der går.
Fanget i et liv hvor du glæder dig til weekend allerede mandag morgen!

Lyt ikke til dem der fortæller dig at “alle selvstændige knokler 80 timer om ugen for småpenge!”, fordi sådan behøver det ikke at være. 

Grunden til at det ender sådan for mange og at mange til sidst giver op er, at de ikke får de resultater de drømte om, fordi de forsøger at “gøre det selv” uden egentligt at vide hvad der skal til.

BOOK ET STRATEGISK OPKALD MED MIG


Er du klar til at gå ALL-IN?
Dette forløb er for dig, som virkelig er seriøs omkring at skabe et liv ud over det sædvanlige! 

Et liv med mere mening, glæde og passion end de fleste tør drømme om.

Hvis du vil skabe den forretning og det liv du drømmer om, så skal du være villig til lægge noget arbejde i det.

Du kommer til at arbejde i dybden på dette Mentorforløb.

Jeg guider dig - men kun du kan gå vejen.

Til gengæld tør jeg godt love dig; at hvis du handler på det jeg lærer dig på Mentorforløbet, så kan der ikke undgå at ske den vildeste forvandling med dig og dit liv!✨✨✨

BOOK DIT STRATEGISKE OPKALD NU
Opkaldet er gratis og uforpligtende.
Alle rettigheder forbeholdes © | Karina Nissen